34 artistes participen a la XIX Mostra d'Art de Valldoreix


  • Comparteix:

Trenta-quatre artistes de Valldoreix han presentat les seves obres a la dinovena edició de la Mostra d'Art que organitza l'Associació de Veïns i Propietaris del districte. La mostra forma part de les activitats de la festa major de Valldoreix que, segons els representants de l'EMD, vol combinar la diversió amb la cultura.

La mostra recull quadres i altres obres d'art, fetes amb diferents materials i tècniques pels propis veïns de Valldoreix. L'alcalde, Lluís Recoder, ha agraït l'existència de mostres com aquestes, que permeten donar a conèixer els artistes locals:

Lluís Recoder

Sant Cugat i Valldoreix és una terra d'artistes, i això és molt positiu perquè l'art transmet uns valors molt importants


Per la seva part, el vocal de cultura de l'EMD, Josep Casadellà, ha subratllat que, gràcies a aquesta mostra i a altres activitats, la Festa Major de Valldoreix incorpora un ampli ventall de propostes culturals i lúdiques:

Josep Casadellà

Juntar aquestes dues activitats és una opció molt encertada, perquè fa més rica en cultura la nostra Festa


De cara a l'any vinent, l'Associació de Veïns i Propietaris vol preparar una celebració especial, que coincidirà amb el vintè aniversari d'aquesta mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.