El folk psicodèlic d'El Petit de Cal Eril, aquesta nit a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Imatge del nou treball de la formació lleidetana, El Petit de Cal Eril

Imatge del nou treball de la formació lleidetana, El Petit de Cal Eril

La Casa de Cultura acull aquest vespre el grup El Petit de Cal Eril. Aires eixuts de la Segarra inunden les composicions d'aquesta banda de pop-folk psicodèlic, que presentarà el seu darrer treball, 'Vol i Dol'. El concert és el primer de la seva gira de presentació i començarà a dos quarts d'onze de la nit.

Amb una veu molt particular, estranyament infantil, la banda ofereix un estil amb influències de pop-folk i amb aires psicodèlics. Les lletres són un dels punts forts de la formació i parlen de temes que van des del més quotidià fins a grans preguntes sobre la vida.

Després de participar a Barcelona i Madrid en el certamen Primavera Club 2010, la banda estrena la seva gira de presentació a Sant Cugat. El líder de la formació, Joan Pons, explica les seves expectatives per aquest concert a la Casa de Cultura.

Joan Pons

Estem contents perquè a Sant Cugat no hi hem estat mai per tocar. Aquest és el tercer concert amb el disc nou.


'Vol i Dol' és el darrer treball d'El Petit de Cal Eril, banda que completen David Paco, al baix i veus; Lluís Rueda, a la guitarra elèctrica, i Càndid Coll, a la bateria. Aquest darrer treball compta amb la col·laboració de Roger Mas, que, juntament amb autors com Albert Pla, Quimi Portet i Pau Riba, és una de les principals influències de la formació.

Joan Pons

'Vol i Dol' és com el nostre fill petit. És un disc on hi ha bàsicament preguntes, moltes d'elles que no tenen resposta.





El concert, que tindrà lloc a la Casa de Cultura, començarà a dos quarts d'onze de la nit i té un preu de cinc euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.