La comèdia italiana omple el Teatre-Auditori amb 'Natale in casa Cupiello'


  • Comparteix:

Escena de l'obra

Escena de l'obra

La comèdia 'Natale in casa Cupiello' ha captivat els espectadors del Teatre-Auditori amb un muntatge que plasma les relacions familiars més característiques de la societat napolitana i que coincideix en molts trets amb la realitat catalana actual. La peça és una mescla entre comèdia i drama que ha convidat els espectadors a formar part de la celebració de les festes de Nadal de la mà d'una família típica del segle passat. Mira l'espectacle a Cugat tv

La peça original d'Eduardo de Filippo, napolità de naixement i un dels grans homes de l'escena teatral italiana del segle XX, ha arribat amb força a Sant Cugat amb un to costumista molt aconseguit.

Un dels actors protagonistes, Pep Cruz, ha explicat què s'han trobat els espectadors durant la representació.

Pep Cruz

L'obra parla dels problemes que té qualsevol família, però en aquest cas ambientat durant el Nadal.


Les situacions en què es troben els protagonistes són tendres i serioses i amaguen una reflexió sobre la importància de la família. L'obra gira al voltant d'una temàtica típicament italiana al voltant de les tradicions nadalenques napolitanes i que conté molts punts en comú en la manera de ser i de fer de casa nostra.

'Natale in Casa Cupiello' es va estrenar a la Biblioteca Nacional de Catalunya i ja s'ha representat a Terrassa i Mataró, entre altres municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.