El Cor de Gospel Sant Cugat regala una fusió de gèneres i artistes al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Neix el Cor de Gospel Sant Cugat ( 9/feb/08)


  • Comparteix:

La proposta 'Gospel & Jazz', a càrrec del Cor Gospel Sant Cugat i el Grup Vocal Zetzània, ha omplert el Teatre-Auditori aquest dissabte en un tast musical que ha lligat dos estils units en origen. La direcció musical ha anat a càrrec d'Erwyn Seerutton, que ha estat acompanyat pel saxofonista i clarinet suec Fredrik Carlquist. El concert no ha decebut un teatre ple de gom a gom que ha regalat als assistents una part final que ha comptat amb 100 persones dalt l'escenari.

Més de 15 temes han omplert el Teatre-Auditori de gospel i jazz amb la veu del Cor de Gospel Sant Cugat i el Grup Vocal Zetzània. Músics com Federico Mazzanti, Manuel Krapovickas, Oriol González i Fredrik Carlquist han completat el viatge a través d'aquests estils. Aquest és, segons el director musical de la proposta, Erwyn Seerutton, l'atractiu de la iniciativa.

Erwyn Seerutton

Va sortir la proposta de fer un espectacle ajuntant tots els arrenjaments.



Seerutton també ha explicat què té d'especial el concert perquè aconsegueixi exhaurir les entrades dies abans de la seva estrena.

Erwyn Seerutton

Sempre s'ha de fer una cosa de qualitat. El més important és compartir-ho amb el públic.




El concert ha comptat amb prop de 800 persones, entre elles l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La notícia reflecteix molt be el que es va viure a l'Auditori en aquest concert de gospel. Hi hauria la possibilitat de que penjessiu un petit video de tot el conjunt de 100 persones a l'escenari cantant? Gràcies. Conxita

conxita santolaria i arderiu. Enviat el 13/des/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.