Toni Albà tanca una de les Festes Majors de Valldoreix més participatives


  • Comparteix:

Toni Albà en el seu paper de Rei va tancar la Festa Major.

Toni Albà en el seu paper de Rei va tancar la Festa Major.

La Festa Major de Valldoreix ha estat una de les més participatives dels últims anys, segons el balanç que ha fet el nou govern de l'EMD. L'actor Toni Albà va tancar ahir la celebració amb un espectacle multitudinari, mentre que la pregonera Sílvia Munt va obrir la festa demanant als veïns que s'impliquin més en la vida de Valldoreix.

El govern de l'Entitat Municipal, encapçalat per la Candidatura de Progrés, està molt satisfet del resultat de la Festa Major d'aquest any. Amb un pressupost de 50.000 euros, l'entitat ha creat una festa a mida de grans i petits que no ha deixat indiferent ningú.

Això opina, la presidenta de l'EMD, Montse Turu, que ha apuntat els concerts de joves com els actes amb més assistència.Turu ens comenta quines han estat les claus de l'èxit de la primera festa que ha organitzat el nou govern:

Montse Turu

La gent s'ha entusiasmat amb les nostres ganes


La Festa Major de Valldoreix va arrencar divendres amb el pregó de l'actriu santcugatenca Sílvia Munt. L'artista, que fa 25 anys que viu a la zona, va demanar als assistents que estimin més Valldoreix:

Silvia Munt

Valldoreix és el nostre poble. Cal involucrar-se, en el que sigui, en el que es pot millorar o en el que ja tenim i hem d'intentar no perdre.


L'actor Toni Albà va ser l'encarregat de posar el punt i final a tres dies de festa. Albà, que va fer la seva habitual imitació del Rei Joan Carles, va entusiasmar al públic del Casal Popular:

Toni Albà

El meu fill va fer-me una pregunta de gran profunditat: ¿Pare, com es fa un ou ferrat?


La Festa Major de Valldoreix també ha tingut altres atractius com els concerts de Brams i Obrint Pas i la Mostra d'Artesania, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.