Un santcugatenc de 17 anys guanya un premi al Concurs de Curtmetratges d'Alella


  • Comparteix:

Moreno ha recollit el premi d'Alella aquest cap de setmana

Moreno ha recollit el premi d'Alella aquest cap de setmana

El santcugatenc José Antonio Moreno, de 17 anys, ha guanyat el premi del públic de l'11è Concurs de Curtmetratges d'Alella. Moreno s'ha emportat aquest guardó amb el drama psicològic 'Despierta', que ha produït amb un pressupost de 1.000 euros i amb localitzacions a Sant Cugat i Barcelona. El director novell ja prepara un nou curt que tindrà enllestit a finals de l'any vinent.

José Antonio Moreno s'ha felicitat per l'èxit aconseguit, ha recordat tot l'equip que l'ha ajudat i ha destacat que ja ha igualat el seu gran referent, Alejandro Amenábar. Són declaracions a Cugat.cat.

José Antonio Moreno

No és gens freqüent que un primer curt doni premis ni s'exposi. Estic molt content perquè he empatat l'Alejandro Amenábar.




El director santcugatenc, que actualment està estudiant segon de batxillerat, ha explicat que ja pensa a fer el seu segon curt. Ja té decidit el projecte, basat en un llibre d'una jove autora, que serà un comèdia romàntica. Moreno ha dit que té interès per anar tocant diferents gèneres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.