Sant Cugat veurà néixer avui la seva primera Big Band


  • Comparteix:

Assajos de la Big Band Jazzenviu

Assajos de la Big Band Jazzenviu

La Casa de Cultura acull aquest divendres a la nit el concert que servirà per estrenar la Big Band Jazzenviu. La banda, dirigida pel músic santcugatenc David Mengual, oferirà un repertori arranjat especialment per Joan Díaz. L'actuació, que suposa la presentació en societat de la primera Big Band de la ciutat, posarà el punt final al cicle de concerts 'Jazzenviu a la Casa de Cultura'.

El concert, que tindrà lloc a dos quarts d'onze de la nit, servirà per tancar el cicle de concerts 'Jazzenviu a la Casa de Cultura', que organitza aquesta entitat juntament amb l'Ajuntament.

El projecte de la Big Band sorgeix enguany de la iniciativa de Jazzenviu i la col·laboració del gran músic santcugatenc David Mengual. Es tracta d'un projecte format per 14 joves promeses del panorama jazzístic actual, sota la batuta de Mengual.

Mengual ha explicat a Cugat.cat que fa un any que treballen en aquest projecte.

David Mengual

Ens fa molta il·lusió presentar aquest projecte que fa gairebé un any que estem preparant.


Al concert d'aquesta nit, que suposa l'estrena oficial de la banda, es tocaran vuit temes de Bill Evans, un dels pianistes més representatius de la història del jazz, arranjats especialment per Joan Díaz, un altre dels noms propis del jazz català. També es tocarà un tema original en memòria del músic Álvaro Barbero, un dels saxofonistes de la banda, que va perdre la vida aquest estiu.

El concert d'aquesta nit a la Casa de Cultura començarà a dos quarts d'onze de la nit i l'entrada té un preu de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.