A Banda i Albert Solà, guanyadors de la 4a edició del 'Mou-te'


  • Comparteix:

Ja es coneixen els dos guanyadors de la 4a edició del cicle de concerts 'Mou-te', que organitzen Cugat.cat i l'Ajuntament. El folk-fusió d'A Banda ha estat escollit com a guanyador del premi per votació del públic amb 381 vots, gairebé 60 més que el grup que ha quedat en segona posició, D.M. Black. D'altra banda, el cantautor santcugatenc Albert Solà s'ha fet amb el premi que atorga el jurat. Amb aquests resultats es tanca definitivament aquesta 4a edició del 'Mou-te' que enguany ha comptat amb la participació de cinc grups.

La formació santcugatenca A Banda, nascuda de la dissolució de l'antiga Banda Barretina, i la seva particular 'world-pagès music' han estat les guanyadores de l'edició del 'Mou-te' d'enguany. Amb pinzellades de folk i música tradicional, i unes lletres amb caràcter reivindicatiu, la formació s'ha erigit com a guanyadora per votació popular.

El premi per votació popular consisteix en un concert l'últim dijous de desembre dins el marc de les festes de Nadal de la ciutat, que tindrà lloc a les onze de la nit.

Albert Solà ha estat el guanyador, al mateix temps, del premi atorgat pel jurat, format per l'organització i el director artístic de Camaleons, Albert Puig. Aquest premi consisteix en una actuació al Teatre-Auditori el tercer dijous de gener compartint escenari amb Els Amics de les Arts. El concert, anomenat 'Els Amics de les Arts i els seus Amics', començarà a les nou del vespre amb l'actuació d'Albert Solà.

El cantautor santcugatenc explica com ha viscut la notícia i el que significa per a ell.

Albert Sola

És un regal que em dóna Albert Puig i la gent de Sant Cugat, jo simplement espero que agradi la meva proposta.





Amb aquests resultats es posa el punt final a la 4a edició del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, que enguany ha comptat també amb la participació de Microguagua, Panorâmica i D.M.Black.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.