L'obra 'La dona justa' colpeix el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'actriu Rosa Novell en un moment de l'espectacle

L'actriu Rosa Novell en un moment de l'espectacle

El muntatge 'La dona justa', del director Fernando Bernués, ha deixat colpit el públic del Teatre-Auditori. L'obra narra la història de tres personatges que coneixen la passió, el desamor, la traïció i la solitud. El públic santcugatenc ha aplaudit amb molta efusivitat la interpretació de l'actriu Rosa Novell. Mira l'espectacle a Cugat tv

L'adaptació teatral que ha fet l'escriptor Eduardo Mendoza de l'obra de l'hongarès Sándor Marai presenta tres veus i tres punts de vista diferents d'una mateixa història. La passió, les mentides, la traïdoria i la crueltat són els elements claus de reflexió entre els personatges. L'obra, però, també entra a analitzar l'amor, l'amistat, el sexe i la gelosia al llarg de les prop de dues hores del muntatge.

L'actriu Rosa Novell, que ha rebut els aplaudiments més forts del públic santcugatenc, ha explicat que el rerefons de l'obra és la solitud.

Rosa Novell

L'obra parla del gran viatge de la solitud.


L'escriptor Eduardo Mendoza, que ha fet l'adaptació de la novel·la de Sándor Márai, ha destacat la riquesa que ofereix aquest muntatge.

Eduardo Mendoza

L'obra ofereix diferents lectures. Això la fa rica.




El públic santcugatenc ha quedat colpit amb l'obra i ha valorat la gran interpretació que han desenvolupat tots els actors sobre l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.