La Coral Tardor porta el Nadal a la Floresta amb un concert tradicional i càlid


  • Comparteix:

Els florestans han celebrat el Nadal amb un concert de la mà de la Coral Tardor. La tradicional cita ha reunit una seixantena de persones al Centre Social i Sanitari del districte, en una actuació protagonitzada per les nadales més conegudes i que ha posat punt final amb la participació de tot el públic amb la interpretació de 'Santa Nit'.

Nadales de tots els racons del país han omplert el Centre Social i Sanitari de la Floresta en el tradicional concert de Nadal, que arriba enguany a la 13a edició. En aquesta ocasió, però, la Coral Tardor ha adaptat dues peces de Lluís Llach i una de Joan Manuel Serrat per crear una cançó dedicada a Lluís Recoder, ja que és l'últim any que assisteix a la cita com a alcalde, després d'anunciar que no es presentarà a les eleccions municipals.

La directora de la coral, Mireia Calduch, ha explicat el per què d'aquesta dedicatòria.

Mireia Calduch

És la nostra manera d'agrair a l'alcalde la seva trajectòria i desitjar-li molta sort en la nova etapa que comença.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat la trajectòria de la coral i ha dit que la qualitat de les seves interpretacions augmenta amb els anys.

Lluís Recoder

La Coral Tardor s'ha anat consolidant. És un projecte que ha arribat a un bon nivell de qualitat.



L'actuació ha posat punt final amb la cantada conjunta de 'Santa Nit' per part dels membres de la coral i de tot el públic. La cita, que també té la funció de cohesionar els veïns del districte, ha comptat amb un petit refrigeri per als assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.