'Pedra i Sang' ja torna als escenaris santcugatencs


  • Comparteix:

Un moment de la representació

Un moment de la representació

La 10a edició de 'Pedra i Sang' ha iniciat la seva posada en escena aquest dimarts, amb una actuació dedicada a les personalitats santcugatenques. La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha explicat a Cugat.cat que aquest desè aniversari suposa un canvi d'etapa en l'obra, ja que alguns dels seus actors més emblemàtics deixen els escenaris. La primera representació que es farà enguany per al públic general serà el dia de Nadal, el 25 de desembre, a les vuit del vespre. Mira la representació de 'Pedra i Sang' a Cugat tv Cugat tv

La tragicomèdia musical sobre l'assassinat de l'abat Arnau de Biure durant la misa del Gall de 1350 ja ha pujat als escenaris enguany, celebrant així el seu desè aniversari. Ho ha fet com marca la tradició, a la sala capitular del claustre del Monestir. La directora de l'obra, Dolors Vilarasau, ha destacat, de tots aquests anys, les relacions personals que han nascut entre els actors.

Dolors Vilarasau

Aquests deu anys han estat una gran família. S'han mort actors i actrius han estat mares. L'obra ha estat una família.


El 2010 suposa un canvi d'etapa per a 'Pedra i Sang', tal com destaca la seva directora. Alguns dels actors més emblemàtics de l'obra es plantegen, aquest any, acomiadar-se del públic santcugatenc damunt dels escenaris i deixar els personatges que interpreten a 'Pedra i Sang' des de fa una dècada. És el cas de Joan Berlanga i de Jaume Pla.

Dolors Vilarasau

Aquest any ens el plantegem com un final d'etapa perquè els dos intèrprets principals ho deixen.


Joan Fàbregas, un altre actor de l'obra, també ha mostrat la seva voluntat deixar de participar en les representacions l'any vinent. Tot i el canvi en el ventall d'actors, 'Pedra i Sang' es proposa continuar captivant el públic santcugatenc amb aquesta història tradicional, però amb el vestuari i els textos lleugerament modificats.

Les representacions seran obertes al públic general a partir del dia 25 de desembre i s'allargaran fins el 28, a les vuit del vespre. Les dues últimes actuacions tindran una segona sessió a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.