Lluís Gavaldà, Carles Sanjosé i Anna Roig, amb Els Amics de les Arts al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Amics de les Arts

Amics de les Arts

L'espectacle 'Els Amics de les Arts i els seus Amics', amb les entrades ja exhaurides, unirà sobre l'escenari del Teatre-Auditori Els Amics de les Arts amb els artistes Lluís Gavaldà, Carles Sanjosé, Anna Roig, l'Orchestra Fireluche, Cesk Freixas i Judit Neddermann. El concert tindrà lloc al Teatre-Auditori el 21 de gener i comptarà amb l'actuació d'Albert Solà & the Suliband com a grup teloner, en la seva condició de guanyador del 4t 'Mou-te'.

El Teatre-Auditori viurà una vetllada especial la nit del 21 de gener. Els Amics de les Arts, grup de moda de l'escena catalana i que han arrassat amb el seu àlbum 'Bed & Breakfast', actuaran, però no ho faran sols, sinó que s'acompanyaran de diversos artistes. Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets, Carles Sanjosé, vocalista de Sanjosex, Anna Roig, líder d'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, l'Orchestra Fireluche, Cesk Freixas i Judit Neddermann seran els amics que Els Amics de les Arts han escollit per l'ocasió.

El concert s'emmarca dins el cicle 'Camaleons'. El director artístic del cicle, Albert Puig, explica en què consistiran les col·laboracions.

Albert Puig

Cantaran una cançó d'Els Pets i una de Sanjosex, la Judit Neddermann farà els cors del disc, Cesk Freixas i Anna Roig cantaran una cançó d'Els Amics de les Arts i l'Orchestra Fireluche, dues.


La música, però, haurà començat a les nou de la nit amb l'actuació del jove Albert Solà, que tocarà acompanyat de la seva banda, The Suliband. Amb motiu d'aquest concert, Solà estrenarà una nova banda, encapçalada pel guitarrista Oriol Saltor, membre de La Porta dels Somnis.

Albert Solà es va imposar als altres quatre grups participants a la 4a edició del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, i es va endur el premi del jurat. És gràcies a aquest guardó que el cantautor santcugatenc pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori.

Albert Puig, que és també membre del jurat del cicle 'Mou-te', explica els motius que van portar Solà a fer-se amb el premi del jurat.

Albert Puig

És el que més segueix la línia de cançons properes i acústiques. Cada cop hi ha talents més joves al nostre país, i això és molt bo. Suposo que per a ell és un bon premi.







Aquesta serà la segona ocasió en què Els Amics de les Arts visitaran Sant Cugat, després de la seva actuació en la passada Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.