El folk reivindicatiu d'A Banda, aquesta nit a l'Envelat


  • Comparteix:

El grup actuant en acústic a Cugat tv

El grup actuant en acústic a Cugat tv

A Banda omplirà aquesta nit l'Envelat de Nadal de música i reivindicació. El concert dels guanyadors per votació popular de l'última edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, començarà a les onze de la nit i és gratuït. Mira l'acústic d'A Banda a Cugat tv

A Banda va competir amb els altres quatre grups participants al 'Mou-te' - Microguagua, Panorâmica, Albert Solà i D.M. Black - per ser els més votats i obtenir el premi del públic. Després d'un procés força igualat amb el raper D.M. Black, finalment els 380 vots d'A Banda els van convertir en els guanyadors. És gràcies a aquest guardó que el grup santcugatenc actuarà aquesta nit a l'Envelat de Nadal, situat a la plaça d'Octavià.

La formació, nascuda del ja dissolt projecte rubinenc Banda Barretina, tocarà per segona vegada en un mes davant del públic santcugatenc. Igual que en el seu primer concert emmarcat en el 'Mou-te', que va tenir lloc al Casal de Mira-sol a principis de desembre, el to reivindicatiu regnarà a l'actuació. Les cançons pròpies d'A Banda, amb lletres de tendència d'esquerres, independentista i ecologista, es combinaran amb versions de cançons de protesta històriques, com la italiana 'Bella Ciao' i la portuguesa 'Grândola, Vila Morena'.

Una de les integrants del grup, Marina Serra, ha explicat que la formació va néixer gràcies al 'Mou-te'.

Marina Serra

El grup va néixer a partir del 'Mou-te'. Quan ens van seleccionar és quan vam començar a formar el grup. N'estem molt contents.


A més del premi del públic, la 4a edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, atorga un premi del jurat. Aquest guardó, que consisteix a telonejar Els Amics de les Arts al Teatre-Auditori, se l'ha endut el cantautor Albert Solà. El seu concert com a teloner del grup barceloní, que tindrà lloc el 21 de gener, posarà definitivament el punt final a la 4a edició del 'Mou-te'.

El concert d'A Banda d'avui és gratuït i començarà a les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.