Èxit de públic al concert d'A Banda a l'Envelat


  • Comparteix:

Moment del concert a l'Envelat

Moment del concert a l'Envelat

El grup A Banda obté una gran resposta del públic al seu concert a l'Envelat de Nadal. L'actuació, fruit del premi del públic del cicle de concerts 'Mou-te', ha aplegat aquest dijous més d'un centenar de persones. És el segon concert que A Banda ofereix a Sant Cugat en pocs dies, després del que van oferir al Casal de Mira-sol a principis de mes, emmarcat en el 'Mou-te'. Mira el resum de l'any a Cugat tv

A Banda, un grup amb una trajectòria curta i en procés de consolidació, ha mostrat al concert d'aquest dijous a l'Envelat un clar progrés respecte al del 3 de desembre al Casal de Mira-sol. Un canvi en la formació i un so més compacte, units a la bona connexió amb el públic, han fet que els membres d'A Banda hagin acabat força satisfets de la seva actuació. Ho explica Jordi Serra, un dels percussionistes del grup santcugatenc.

Jordi Serra

Tenim sensacions molt bones. Ens hem sentit més còmodes que al concert de Mira-sol, cada dia estem millor.


El concert d'aquest dijous era la penúltima cita musical de la 4a edició del 'Mou-te'. El cicle de concerts, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, posarà el punt final el 21 de gener, amb el concert que el cantautor Albert Solà, guanyador del premi del jurat, oferirà al Teatre-Auditori com a teloner d'Els Amics de les Arts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.