La fira de Reis perd un 30% de vendes i els paradistes reclamen un canvi d'ubicació

Els paradistes volen tornar a la plaça d'Octavià

Cultura

Publicat el 8/gen/11 per Quim Sala

La tradicional fira d'artesans de Reis ha tancat l'edició d'enguany amb un descens del 30% en les seves vendes. Els organitzadors han atribuït aquesta baixada a l'ubicació de la fira, que enguany ha tingut lloc a la plaça del Rei. De cara al mercat de Reis de l'any vinent, els paradistes volen negociar amb l'Ajuntament el retorn de la fira a la plaça d'Octavià, on ja s'havia celebrat antigament.

Fa quatre anys, l'Ajuntament va decidir canviar l'ubicació de la fira d'artesans de Reis, traslladant-la de la tradicional plaça d'Octavià a la plaça del Rei. L'organització no està satisfeta amb aquest canvi i ara reclama tornar a l'antiga ubicació. Escoltem una de les organitzadores de la fira Patrícia Vega. Són declaracions a Cugat.cat.

Patrícia Vega

A la plaça del Rei no se'ns veu. El lloc ideal seria la plaça d'Octavià, però amb l'Ajuntament no ens acabem d'entendre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'organització també ha atribuït la baixada en les vendes a la poca publicitat que s'ha donat a la fira i a la manca de rètols que indicaven la ubicació del mercat. Les joies, la roba i la fusta han estat, per aquest ordre, els productes més exitosos.