'London River' obre el mes de febrer al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de London River

Cartell de London River

El Cicle de Cinema d'Autor arriba aquest febrer amb la pel·lícula 'London River', del director francoalgerià Rachid Bouchareb. Basada en la matança del 7 de juliol de 2005 a Londres, on quatre explosions van paralitzar el sistema de transport públic de la ciutat en plena hora punta del matí, la història uneix les vides d'en Ousmane i la senyora Sommers, que busquen desesperadament els seus fills en mig dels atemptats. El Cicle de Cinema d'Autor passa els seus films a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit, i l'entrada és de quatre euros.

El film, de gènere dramàtic, és de producció britànica, francesa i algeriana i narra les històries de la senyora Sommers, interpretada per la nominada a l'Oscar Brenda Blethyn, i d'Ousmane, després de conèixer que quatre bombes han esclatat a la ciutat de Londres i han mort 56 persones. Ella, cristiana i anglesa, s'assabenta per televisió dels atemptats i intenta posar-se en contacte amb la seva filla. En no respondre les trucades, s'embarca cap a Londres per trobar-la personalment. Ell, àrab musulmà que viu a França, rep la notícia que els seu fill no dóna senyals de vida d'ençà dels atemptats i també viatge cap a la capital anglesa.

Seguint la pista dels seus respectius fills, les vides de l'Ousmane i la senyora Sommers s'acaben trobant, ja que els seus dos fills surten junts i comparteixen pis, un fet que provoca conflictes entre les dues religions. No obstant això, continuen junts la cerca dels seus estimats, units per l'esperança de que segueixin vius.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica de Marga Almirall.




La pel·lícula permet reflexionar sobre un tema d'actualitat, a través de dues postures totalment oposades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.