'Mamma Mia!' ja ha venut el 30% de les entrades a Sant Cugat


Temes relacionats

Ja estan a la venda les entrades de 'Mamma Mia!' (16/nov/10)

'Mamma mia!' arriba al Teatre-Auditori amb una quinzena de representacions (28/oct/10)


  • Comparteix:

El musical 'Mamma Mia!', que arribarà a Sant Cugat a finals de març, ja ha aconseguit omplir el 30% de les butaques del Teatre-Auditori per a les 16 representacions de l'espectacle que s'oferiran a la nostra ciutat. La gira catalana del muntatge, basat en les cançons del grup Abba, arriba després de set anys de permanència en cartell a diverses ciutats de l'Estat espanyol, com Madrid, on han vist el musical un milió de persones. A Barcelona, el musical ha batut rècords superant els 400.000 espectadors.

Les cançons d'Abba aterren en forma d'espectacle musical a Sant Cugat en l'inici de la gira catalana del muntatge. 'Mamma Mia!' va acollir un milió d'espectadors en la seva estrena a Madrid el 2004 i a Barcelona va superar els 400.000. La nostra ciutat ja ha començat a fer més grossa aquesta llista. El Teatre-Auditori, escenari a partir del 31 de març del musical del muntatge, ha venut aproximadament 3.000 de les 12.000 entrades que s'oferiran en un total de 16 representacions.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, considera que Sant Cugat ha apostat molt fort per aquesta producció.

Pep Tugues

L'aposta del Teatre-Auditori per Mamma Mía representa un canvi de mentalitat a l'hora de programar i una de les apostes més grans que ha fet l'Auditori.



La directora general d'Stage Entertainment i productora de l'espectacle, Júlia Gómez, ha destacat que Sant Cugat està molt ben situada geogràficament perquè 'Mamma Mía!' sigui un èxit.

Julia Gómez

A Sant Cugat 'Mamma Mía' funcionarà perquè vindrà molta gent de Barcelona a veure'l.




El musical, que funciona per a tots els públics, està batent rècords arreu on es representa, i el ritme de prevenda d'entrades està sent molt bo a la ciutat. El Teatre-Auditori va iniciar la venda d'entrades del musical el 16 novembre de l'any passat i les representacions començaran el 31 de març, s'allargaran fins el 10 d'abril.

El repartiment està encapçalat per la cantant Montserrat Teruel, Mone, coneguda per aparicions televisives a sèries com 'El cor de la ciutat' i 'Porca Misèria'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.