A la venda un pack amb els tres primers discs de La Porta dels Somnis


  • Comparteix:

La Porta dels Somnis porta en actiu des de l'any 2005

La Porta dels Somnis porta en actiu des de l'any 2005

Els santcugatencs La Porta dels Somnis han publicat un pack amb els seus tres primers treballs, de la mà de la companyia discogràfica Discmedi. Els àlbums, que es poden trobar a les principals botigues de música del territori català, són 'El meu món', 'Entre nosaltres' i 'Tres'.

Després de la publicació del seu darrer treball, 'Aire Lliure', La Porta dels Somnis arriba en forma de pack per als més nostàlgics a les botigues de Catalunya. Discmedi ha posat a la venda 'La Porta dels Somnis 2005-2008', un pack amb els tres primers treballs de la formació: 'El meu món', 'Entre nosaltres' i 'Tres'.

Aquesta estrena coincideix amb la gira de promoció del darrer disc de la banda santcugatenca, formada per Virgínia Martínez i els germans Oriol i Jaume Saltor.

'La Porta dels Somnis 2005-2008' es pot trobar a botigues com l'Fnac, El Corte Inglés i Mediamarkt, i té un preu d'uns 15 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.