'Elisa K.', presentació estrella de la nova temporada del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

La pel·lícula 'Elisa K.', dels santcugatencs Jordi Cadena i Judith Colell, ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida al Cicle de Cinema d'Autor aquest dijous, amb una doble sessió que han omplert la sala del cinema Cinesa. A l'acte de presentació han assistit el programador del Cicle, Àngel Comas, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i els directors del film, els santcugatencs Jordi Cadena i Judith Colell.

El programador del Cicle de Cinema d'Autor, Àngel Comas, ha presentat la nova temporada als cinemes Cinesa.

Àngel Comas

Veurem pel·lícules sobre dones, que parlen sobre la seva problemàtica (o no) arreu del món.




Durant la presentació, ha estat acompanyat de personalitats com el regidor de Cultura, Xavier Escura, el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la importància que la ciutat programi activitats d'aquesta mena.

Mercè Conesa

És una oferta que agrada a la ciutadania. Hem de continuar en aquesta línia. És un honor estrenar el cicle amb una pel·lícula dirigida per dos santcugatencs.



El film 'Elisa K.', que ha estat l'encarregat d'iniciar el Cicle, està nominat als premis Goya com a millor guió adaptat, un reconeixement que se suma a les cinc candidatures que va tenir als premis de cinema català Gaudí i al Premi Especial del Jurat al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià.

El codirector d''Elisa K.', Jordi Cadena, ha destacat que, tot i no ser una pel·lícula destinada al gran públic, ha tingut molt bona acollida i s'ha mostrat satisfet pel fet que el film sigui l'encarregat d'encetar el Cicle de Cinema d'Autor.

Jordi Cadena

Nosaltres com a santcugatencs ens ha fet molta il·lusió estrenar el Cicle.



El Cicle de Cinema d'Autor continuarà, el proper dijous, amb la pel·lícula 'Air Doll', un drama dirigit per Hirokazu Koreeda i basat en una sèrie de manga. És la història d'una nina inflable que té vida pròpia i descobreix el món, la gran ciutat i l'amor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.