La història d'una xinesa que fuig del destí, aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

El film narra la història d'una jove xinesa que abandona la seva llar

El film narra la història d'una jove xinesa que abandona la seva llar

La història de Mei, una jove xinesa que abandona el seu poble natal, arriba aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor amb el film 'Ella, una joven china'. La pel·lícula parteix del moment en què la protagonista s'enamora d'un assassí a sou i mostra les peripècies que porten Mei a viatjar fins a Londres en una història que vol posar de manifest els contrastos entre Orient i Occident. La pel·lícula es projectarà en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa. L'entrada té un preu de quatre euros.

Mei decideix abandonar la seva vida monòtona per traslladar-se a una ciutat on comença a treballar en una fàbrica. És allà on s'enamora d'Spikey, un assassí a sou envoltat de problemes pel seu passat que empenyen la protagonista a viatjar fins a Londres. A la capital anglesa, Mei es casarà amb un home gran i construirà una nova vida que no l'omplirà fins conèixer un jove indi.

El film, dirigit per Xiaulo Guo, és un metàfora sobre el destí dels xinesos en el món modern que posa de relleu el paper de les dones en una societat masclista i que dificulta la seva supervivència fora de la llar natal.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Crítica cinematogràfica de 'Ella, una joven china'.


La pel·lícula es projectarà en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa de Sant Cugat. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.