Els santcugatencs The Risas, teloners de Lax'n'Busto en un concert a la ciutat


  • Comparteix:

Lax'n'busto visitaran el Casal de Mira-sol

Lax'n'busto visitaran el Casal de Mira-sol

El grup santcugatenc de funky-pop The Risas serà el teloner de Lax'n'Busto en un concert que el grup català oferirà al Casal de Mira-sol l'últim divendres de febrer. L'actuació arriba a la ciutat després que Lax'n'Busto hagi publicat el seu darrer disc, 'Simfònic'. El preu de l'entrada del concert, que s'emmarca en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat, és de 10 euros.

El grup santcugatenc de funky-pop començarà la seva actuació, que durarà tres quarts d'hora, a dos quarts d'onze de la nit. Després arribarà el torn del plat fort, Lax'n'Busto, un grup amb 25 anys de trajectòria i 13 discs publicats. La banda va publicar el seu últim àlbum d'estudi, titulat 'Objectiu: la lluna' el 2008, i des d'aleshores ha publicat dos àlbums enregistrats en directe. Es tracta de 'Lax'n'Busto a l'Apolo', del 2009, i 'Simfònic', enregistrat conjuntament amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.

Els assistents al Casal de Mira-sol tindran un paper important en el concert perquè en els darrers anys el grup d'el Vendrell està atorgant molt de protagonisme al públic. Ho explica a Cugat.cat el bateria del grup, Jimmy Piñol.

Jimmy Piñol

El públic, en els darrers anys, és com un membre més del grup, perquè té dinàmiques que ens fan vibrar d'una manera o altra.



Per The Risas, el concert suposa compartir escenari amb un grup important. El cantant i guitarrista de la formació, Martí González, ha explicat que una relació especial uneix els membres de tots dos grups.

Martí González

Ens coneixem de l'escola itinerant Campus Rock. Els The Risas portem molts anys anant-hi, i alguns d'ells són professors.



El concert de Lax'n'busto i The Risas, organitzat per l'Ajuntament, tindrà lloc l'últim divendres de febrer al Casal de Mira-sol. La música en directe començarà a dos quarts d'onze de la nit i l'entrada té un preu de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.