L'Escola de Música de Valldoreix ofereix un taller de rap i vers cantat


  • Comparteix:

Presentació del curs

Presentació del curs

L'Escola de Música de Valldoreix organitza un taller de vers cantat i rap amb la presència dels músics Artur Gaya, Quico el Cèlio i el cantant d'At Versaris, Pau Llonch. L'activitat s'emmarca en la nova etapa del centre després de ser reconegut com a escola oficial i en la qual volen ampliar la seva oferta formativa, la presència al territori i a la xarxa. Les inscripcions s'obriran el mes vinent i la cita tindrà lloc a l'abril.

El reconeixement com a escola oficial ha suposat un impuls per al centre. En aquest sentit, els responsables de l'escola es marquen tres línies d'actuació: consolidar-se, ampliar la vinculació amb les entitats de Valldoreix i potenciar les activitats fora del recinte escolar. L'escola veu en les noves tecnologies una oportunitat per millorar tant en la prestació de serveis com en la gestió interna de l'organisme. Aquesta nova etapa ha de servir també per consolidar els grups instrumentals i ampliar l'oferta formativa. El curs de vers cantat i rap, presentat aquest dijous, és un del primers passos en aquesta direcció.

El director de l'escola, Manel Cerdà, ha explicat les similituds dels dos estils.

Manel Cerdà

Tots dos estils són música d'origen popular amb part important d'improvisació.



Les inscripcions per participar al taller s'obriran la tercera setmana de febrer. La proposta està pensada per a un total del 20 places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.