'Más allá de la vida' i 'Morning Glory', novetats a la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Más allá de la vida'

Cartell de la pel·lícula 'Más allá de la vida'

'Más allá de la vida' i 'Morning Glory' són les dues estrenes d'aquesta setmana als cinemes Yelmo i Cinesa de la ciutat. 'Más allá de la vida' és un drama que explica l'obsessió de tres personatges amb el concepte de mortalitat i la comèdia 'Morning Glory' tracta la història de com una productora intenta salvar un programa de televisió matinal.

Els cinemes de la ciutat comencen el cap de setmana amb dues estrenes cinematogràfiques. Clint Eastwood dirigeix el film 'Más allá de la vida' que mostra el drama de tres personatges en la cerca de la veritat i del descobriment del concepte de mortalitat. Aquesta pel·lícula es podrà veure tant al cinema Yelmo com al Cinesa.

Els dos cinemes de la ciutat també acolliran el film 'Morning Glory', una comèdia que s'endinsa en el món televisiu per explicar la història d'una jove productora que intenta salvar un programa matinal controlant els enfrontaments dels seus dos presentadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.