L'escola de dansa Laura Esteve, al Teatre-Auditori amb 'El Trencanous'


  • Comparteix:

'El Trencanous' al Teatre-Auditori

'El Trencanous' al Teatre-Auditori

L'escola de dansa Laura Esteve presenta 'El Trencanous' al Teatre-Auditori. L'espectacle, que es podrà veure aquest cap de setmana, commemora el quinzè aniversari de l'escola i comptarà amb l'actuació de 120 persones, entre alumnes de l'entitat, professors i exprofessors, i amb dos ballarins de la Companyia de David Campos.

L'espectacle constarà de dues parts i es podran veure dues peces diferents: una 'El Trencanous', de Txaikovski, i l'altra 'Tots a Nova York', amb música de Leroy Anderson. La directora de l'escola de dansa, Laura Esteve, avança alguns detalls de la representació.

Laura Esteve

És una versió meva de la versió clàssica. Per acabar, hi ha una representació de comèdia musical.










La directora ha subratllat la bona col·laboració dels nens i nenes i de les seves famílies. En aquest sentit, també ha elogiat que l'espectacle es dugui a terme al Teatre Auditori, el qual ha col·laborat en el taller d'escenografia. Esteve ha afegit que té pensat portar l'espectacle a altres escenaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.