Un taller al Leonardo da Vinci apropa les eines per millorar el diàleg entre pares i fills


Temes relacionats

Ramon Casals presenta '100 preguntes que ens fem els pares' ( 4/des/07)

El santcugatenc Ramon Casals presenta el seu llibre 'Ser pares, l'aventura diària' al Cafè Auditori (10/mar/06)


  • Comparteix:

El taller es farà a l'institut Leonardo da Vinci

El taller es farà a l'institut Leonardo da Vinci

Com millorar la relació de convivència entre pares i fills és l'objectiu del taller organitzat per l'AMPA de l'institut Leonardo da Vinci que començarà dijous de la setmana vinent. Obert a tothom, aquest taller abordarà en tres sessions temes com la distribució de les tasques a casa, la presa de decisions, el diàleg entre pares i fills, l'estudi a casa i les noves tecnologies.

El professor i exdirector del l'institut Ramon Casals ha explicat que aquestes sessions es fan en el marc del Fòrum 3CE - conviure, comunicar, compartir, estimar - i que es plantegen l'experiència com una eina de comunicació. En aquest sentit, ha fet una crida a sumar-se als tallers.

Casals creu que una part de la problemàtica de la relació entre pares i fills sovint és trobar l'equilibri entre responsabilitat i llibertat. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Casals

Sovint és dóna als joves una llibertat que no va acompanyada de responsabilitat i aquest desequilibri no és bo ni per a ells ni per als pares.


Les sessions començaran aquest dijous amb un taller dedicat a la distribució de tasques i el dia a dia a la llar, seguirà el 24 de febrer amb una altra jornada on es tractarà el diàleg entre pares i fills i la relació entre responsabilitat i llibertat. A la cita final, el 24 de març, s'aprofundirà sobre les noves tecnologies i l'estudi a casa. Totes les sessions són a les vuit del vespre i es fan a l'institut Leonardo da Vinci. La inscripció és gratuïta, però les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.