La versió catalana d''Un déu salvatge' treu la bèstia dels seus protagonistes


  • Comparteix:

Els protagonistes han anat deixant enrere les formes a mesura que avançava l'obra

Els protagonistes han anat deixant enrere les formes a mesura que avançava l'obra

'Un déu salvatge' ha tornat amb força al Teatre-Auditori aquest dissabte amb un repartiment català. La comèdia d'èxit de la temporada protagonitzada aquesta vegada per Ramon Madaula, Vicenta Ndongo, Roser Camí i Òscar Rabadan ha apostat per una versió menys civilitzada, on la violència s'ha imposat sobre la comèdia. La fórmula màgica de l'autora Yasmina Reza ha tornat a funcionar. El secret ha estat barrejar ingredients de la comèdia sense oblidar la reflexió. Mira l'espectacle a Cugat tv

Després que 'Un dios salvaje' passés pel Teatre-Auditori ara fa un any amb els actors Maribel Verdú, Aitana Sánchez-Gijón, Pere Ponce i Antonio Molero; el públic ha pogut gaudir de la versió catalana. Tot i que la directora, Tamzin Towsend, ha estat fidel al text i ha mantingut també els decorats, la mirada catalana ha apostat per una versió més àcida on els instints més amagats de l'ésser humà acaben desbancant la comèdia.

Així ho ha dit a Cugat.cat un dels seus protagonistes, el santcugatenc Ramon Madaula.

Ramon Madaula

A la versió catalana hi ha més violència. A la gent se li ha de glaçar el somriure.





L'obra, però, no deixa de ser una de les ja conegudes comèdies de Yasmina Reza. Una peça que, segons Madaula, és un èxit assegurat. El secret: que el públic s'ho passi bé, però sense oblidar els moments de reflexió.

Ramon Madaula

A la gent li agrada anar al teatre i passar una bona estona però també agraeixen una mica de reflexió.



Al llarg d'una hora i mitja, els centenars d'assistents han estat testimoni d'aquesta dissolució de les formes d'una família de classe mitjana que va donant pas als instints més amagats. Amb 'Un déu salvatge' el Teatre-Auditori ha baixat momentàniament el teló fins la propera temporada que començarà el primer divendres de febrer amb 'Autorretrato' de María Pagés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.