Negociacions amb Ángel Corella per portar un nou espectacle a la ciutat

Ángel Corella i Mercè Conesa

Cultura

Publicat el 28/gen/11 per Míriam Piñol

Comencen les negociacions amb la companyia de dansa encapçalada pel ballarí Ángel Corella per portar al Teatre-Auditori una de les seves actuacions. L'Ajuntament i el Teatre-Auditori ja s'han reunit amb el coreògraf per parlar dels aspectes necessaris per integrar el Ballet de Corella a la programació de l'equipament cultural de cara a l'any vinent.

El ballet ja va presentar l'octubre passat el clàssic 'El llac dels cignes' al Teatre-Auditori amb un èxit aclaparador. Per aquesta raó, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, han començat a negociar amb la companyia per portar-la novament al Teatre-Auditori de cara a la següent temporada.

L'alcaldessa Mercè Conesa, ha explicat quina és l'aposta de l'equipament municipal.

Mercè Conesa

El Teatre-Auditori està apostant per una programació en què s'inclou la dansa clàssica. Estem estudiant possiblitats de cara al 2012.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat la importància de la companyia i de les negociacions que s'estan fent de cara a l'any vinent.

Pep Tugues

Corella és igual a qualitat. Crec que hem d'apostar per aquesta companyia. El 2011 parlarem de si fem un programa mixt o una nova producció.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









En principi, segons Tugues, Ángel Corella podria actuar a finals de l'any vinent o principis del 2013.