Jorge Drexler: 'Estic molt content de tornar a Sant Cugat en concert'


  • Comparteix:

Jorge Drexler és un dels músics amb més renom del panorama hispanoamericà

Jorge Drexler és un dels músics amb més renom del panorama hispanoamericà

Abans del concert que Jorge Drexler oferirà dissabte de la setmana vinent a la ciutat, el músic uruguaià ha explicat a Cugat.cat alguns dels elements que caracteritzaran el concert. A més, Drexler també ha explicat altres projectes musicals que viurà aquell mateix cap de setmana, com la gala dels premis Goya, ja que enguany és un dels nominats a millor cançó original.

El cantautor estrena el seu setè disc d'estudi, 'Amar la trama', al Teatre-Auditori. Dissabte de la setmana vinent Jorge Drexler torna a la sala santcugatenca acompanyat dels set músics que completen las seva banda. Junts s'enfronten a un concert ple de nous timbres i on l'experimentació que caracteritza a Drexler no hi faltarà. El músic ha confessat en declaracions a Cugat.cat que el públic de Catalunya sempre l'ha fet sentir molt estimat.

Jorge Drexler

Amb tot Catalunya tinc una relació que em fa sentir molt orgullós. De fet el disc anterior, 'Cara B', va ser gravat als voltants de Barcelona.


A més, el dia següent al concert de Sant Cugat, Drexler estarà present a la gala dels premis Goya com a candidat al premi a la millor cançó original. Drexler també ha explicat a Cugat.cat la seva emoció davant aquesta gala i ho compara amb la candidatura que va tenir fa uns anys als premis Oscar

Jorge Drexler

El món del cinema espanyol m'ha tractat molt bé. Hi conec molta gent i em sento com a casa.





Jorge Drexler estarà en concert al Teatre-Auditori dissabte de la setmana vinent a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.