Arriba a la ciutat la producció de Disney 'Enredados'


  • Comparteix:

Cartell promocional de la pel·lícula de Disney

Cartell promocional de la pel·lícula de Disney

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest cap de setmana la pel·lícula de Disney 'Enredados' en 3D, una versió del conte dels germans Grimm 'Rapunzel'. '127 horas', 'Figther' i 'Primos' també es projectaran per primera vegada a Sant Cugat a partir d'aquest divendres.

La producció de Disney narra la història de la princesa Rapunzel, que viu tancada en una torre i que aconsegueix escapar-se amb l'ajuda d'un bandit. El film '127 horas' està basat en la història real de l'alpinista Aron Ralston, que va sobreviure durant cinc dies en condicions extremes, després de patir un accident. Aquests films es poden veure als dos cinemes de la ciutat.

El thriller 'The figther', també basat en fets reals, desenvolupa la història de dos germans boxejadors que s'han d'enfrontar en un combat per guanyar un important premi i millorar lligams familiars. 'The figther' es podrà veure a les sales Yelmo.

La versió espanyola d'aquest cap de setmana ve de la mà de la pel·lícula 'Primos', una comèdia al voltant d'un jove a qui la seva xicota l'ha deixat plantat a l'altar. Cinesa projectarà aquest film.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.