Una María Pagés en estat pur colpeja el públic amb 'Autorretrato'


  • Comparteix:

María Pagés ha desplegat la seva força davant 700 espectadors

María Pagés ha desplegat la seva força davant 700 espectadors

La 'bailaora' i coreògrafa María Pagés ha desplegat el seu art i la seva força dalt l'escenari del Teatre-Auditori aquest divendres amb el seu espectacle més íntim, 'Autorretrato'. D'aquesta manera els espectadors han pogut gaudir d'una María Pagés en estat pur que ha tornat a captivar el públic santcugatenc amb un muntatge que ha tret l'essència de la 'bailaora'. Centenars de persones han ovacionat aquest autorretrat personal que ha sabut combinar la força del flamenc més íntim amb la vistositat del ball més viu. Mira aquest espectacle a Cugat tv

Després de la seva estrena al Japó ara fa tres anys i d'una gira per tot el món, els espectadors han tingut l'oportunitat de viure en primera persona l'espectacle 'Autorretrato'. Un autèntic viatge a les entranyes d'una María Pagés que ha concentrat en poc més d'una hora i mitja tota una experiència de vida.

María Pagés

Mostro una part profunda de mi, però també la meva cara més alegre. També parlo de la importància de la casa, de què és per a mi.


Amb el ball com a mitjà d'expressió, la 'bailaora' ha transitat per diversos moments de la seva vida artística i personal. Dalt l'escenari, però, no han fet falta grans mitjans. Una Pagés en estat pur, acompanyada d'alguns 'bailaors' i músics, i una veu en off recitant versos de Miguel Hernández, Antonio Machado, Lorca i Saramago han deixat clar que l'art es porta dins.

Segons la mateixa Pagés, 'Autorretrato' ha estat per ella un autèntic regal.

María Pagés

Tots hem treballat per aquest projecte. Per tant, ha estat un regal. Crec que és un muntatge rodó.



Amb l'obra de María Pagés, el Teatre-Auditori ha aixecat el teló de la nova temporada. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha aprofitat l'acte per destacar la qualitat dels espectacles que es podran veure des de febrer fins a finals de maig.

Mercè Conesa

Estem molt contents amb una temporada que presenta espectacles de molta qualitat. Animo la gent perquè vingui.



L'arrancada de temporada ha tingut molt bona resposta per part dels espectadors amb gairebé totes les localitats venudes i nombrosos aplaudiments per al muntatge de María Pagés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.