Arrenca la 5a edició del 'Mou-te' amb grups teloners i DJs com a novetats destacades


  • Comparteix:

Torna el 'Mou-te'

Torna el 'Mou-te'

El període d'inscripció al cicle de concerts 'Mou-te', que enguany arriba a la 5a edició, ja està obert. El dia 1 de març és la data límit perquè els grups interessats entreguin les sol·licituds. El 'Mou-te' està organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament de Sant Cugat i constarà de cinc concerts, que començaran el 8 d'abril i tindran lloc al Casal de Mira-sol.

El 'Mou-te' arriba a la 5a edició. Per celebrar aquest aniversari, Cugat.cat i l'Ajuntament de Sant Cugat, organitzadors del cicle, introdueixen, com a novetat principal respecte a l'edició anterior, la presència de grups teloners. És a dir, en total seran 10 les formacions que actuaran en el cicle. La 2a edició del cicle, que va tenir lloc l'any 2008, ja va comptar amb grups teloners, i enguany es recupera aquest funcionament tal de donar cabuda a formacions amb poca experiència.

Ampliar la oferta d'oci als concerts del cicle és el principal objectiu d'aquesta novetat. Ho explica la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Volem complementar amb un grup teloner i un DJ l'oferta musical dels concerts.



El 'Mou-te' dóna prioritat a les formacions santcugatenques, però, seguint el costum de les darreres edicions, reserva un espai per a músics de fora de la ciutat. Concretament, els grups forans protagonitzaran una de les cinc cites musicals. Les quatre restants comptaran amb formacions amb segell santcugatenc. D'aquesta manera, Cugat.cat i l'Ajuntament volen obrir i donar a conèixer el cicle més enllà de la ciutat. Els grups Ix! i Panorâmica han estat els primers no santcugatencs en participar al 'Mou-te', en les dues darreres edicions.

Els grups interessats en participar han de fer arribar a les instal·lacions de Cugat.cat, situades al carrer Plana de l'Hospital, 12-14, la seva sol·licitud. La documentació necessària és el formulari que s'adjunta a 'Documents relacionats' omplert, dues còpies d'una maqueta que contingui, com a mínim, quatre cançons del grup en format wav o mp3, i tres fotografies del grup, en format digital i en bona qualitat. A més, si el grup disposa de videoclip o imatges de concerts, els ha d'entregar, però no és un requisit indispensable.

Els grups que vulguin participar al cicle com a teloners han d'omplir el mateix formulari i presentar les fotografies. Si tenen maquetes les han d'adjuntar, però tampoc és imprescindible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.