'The Black Rider', el musical de Tom Waits, avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment de l'obra / Font: Teatre-Auditori

Moment de l'obra / Font: Teatre-Auditori

'The Black Rider', l'òpera-musical de Tom Waits, arriba a l'escenari del Teatre-Auditori aquest divendres de la mà del director Víctor Álvaro. L'obra parla sobre el recurrent tema literari de la temptació de pactar amb el diable per aconseguir fites impossibles. L'actuació serà a les deu de la nit, i es poden comprar les entrades per 18 euros. Els joves tenen un preu especial de 10 euros per aquesta obra.

'The Black Rider' va ser creada pel director teatral Robert Wilson, l'escriptor William S. Burroughs i el músic Tom Waits, i està basada en l'òpera alemanya 'Der Freischütz'. La història de l'obra versa sobre una prova que ha de superar el protagonista, en Wilhelm, per poder casar-se amb la seva estimada. En aquest moment apareixerà el personatge del diable, que el temptarà amb la seva ajuda.

El director de l'equipament municipal, Pep Tugues, ha explicat què es trobaran els espectadors que s'apropin al Teatre-Auditori.

Pep Tugues

És un espectacle molt diferent, que sorprèn i que compta amb música de Tom Waits.



L'actuació serà a les deu de la nit, i es poden comprar les entrades per 18 euros. Els joves tenen un preu especial de 10 euros per aquesta obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.