'Valor de ley' i 'Santuario', dues novetats a les cartelleres de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Valor de ley'

Cartell de la pel·lícula 'Valor de ley'

Avui s'estrenen dos films als cinemes Yelmo i Cinesa de la ciutat: 'Valor de ley', una pel·lícula ambientada en el llunyà oest on una noia de 14 anys buscarà venjança per l'assassinat del seu pare, i 'El Santuario', que explica en 3D la història de supervivència d'un grup de submarinistes. A més, dimecres, el cinema Yelmo estrenarà la pel·lícula de terror 'Saw VIl'.

A 'Valor de ley', els germans Cohen tornen a endinsar-se en el western, per portar la història d'una jove de 14 anys que buscarà venjança per l'assassinat dels seu pare en companyia d'un agent de policia i d'un home amb un caràcter una mica inestable. L'altra novetat és 'El Santuario', una pel·lícula amb grans paisatges marins que es podrà gaudir en 3D tant al Cinesa com al Yelmo. La història del film es basa en la supervivència d'un grup de submarinistes atrapats en una cova.

Les novetats no s'acaben divendres, ja que dimecres de la setmana vinent el cinema Yelmo acollirà l'estrena de la pel·lícula de terror 'Saw VII', que tanca aquesta saga de pel·lícules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.