L'escola de teatre Platea amplia l'oferta d'arts escèniques a Sant Cugat


  • Comparteix:

La nova escola està ubicada al carrer Sol

La nova escola està ubicada al carrer Sol

Sant Cugat compta amb una nova escola de teatre. Les actrius santcugatenques Míriam Alamany i Meritxell Manyoses han fundat l'Estudi de Formació Teatral Platea amb l'objectiu de fer arribar el teatre a tothom. L'escola, ubicada al carrer Sol, ofereix un casal d'arts escèniques per a la Setmana Blanca amb teatre, jocs i manualitats, entre altres.

La codirectora de Platea Txell Manyoses s'ha felicitat per l'acollida que està tenint l'escola des que va obrir les seves portes aquest setembre i ha explicat l'objectiu que mantenen.

Txell Manyoses

L'objectiu és fer arribar el teatre a tothom perquè creiem que és una eina meravellosa per l'ensenyament i per la vida.


Txell Manyoses i Míriam Alamany comparteixen aquesta experiència amb els també actors locals Josep Pla i Carles Martínez. Tots quatre compatibilitzen la seva responsabilitat docent amb la seva carrera d'actors.

El casal d'aquesta Setmana Blanca introduirà els nens en el món de la interpretació teatral. Tenen previst diferents activitats d'expressió corporal, veu, coreografies i escenografia, entre d'altres. S'hi poden apuntar les criatures només als matins, matins i tardes, i també matins amb el dinar inclòs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.