El Correllengua arribarà a Sant Cugat per demanar un major ús social de la llengua en tots els àmbits


  • Comparteix:

Potenciar l'ús social del català i defensar la integritat de la llengua són els objectius del Correllengua 2003, que arriba a Sant Cugat l'1 d'octubre. Els organitzadors demanen el suport de la ciutadania i de les entitats perquè l'arribada de la columa 'Jaume Fuster' a la ciutat esdevingui una jornada reivindicativa i lúdica.

La xerrada amb el filòleg santcugatenc Enric Larreula donarà el tret de sortida el dimecres 1 d'octubre a les activitats que se celebraran a la nostra ciutat. L'Ateneu Santcugatenc acollirà divendres una xerrada sobre la situació actual del català i comptarà, entre d'altres, amb la presència del periodista Víctor Alexandre. La festa final del Correllengua tindrà lloc dissabte a la plaça de l'Om, on a la tarda hi haurà tallers, campionats de botifarra i un concert. El membre de la Coordinadora de les Associacions per la Llengua, Aniol Pros, explica per què el Correllengua es divideix en quatre columnes.

Aniol Pros

El Correllengua es divideix en quatre columnes per defensar la integritat dels Països Catalans


El programa de tots els actes del Correllengua que se celebraran al Països Catalans es poden consultar a la pàgina electrònica correllengua.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.