El Teatre-Auditori rep amb forts aplaudiments el concert 'Homenatge a la Sarsuela'


  • Comparteix:

Un instant del concert al Teatre-Auditori

Un instant del concert al Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori ha rebut amb expectació el concert d''Homenatge a la Sarsuela', una producció de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell per a Òpera a Catalunya. Sota la direcció de Daniel Gil de Tejada, i amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, quatre solistes han interpretat fragments de sarsueles com 'El barberillo de Lavapiés', 'El dúo de la africana' i 'Cançó d'amor i de guerra'. El públic, majoritàriament gran, ha sortit emocionat del concert. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Després de les sarsueles 'Cançó d'amor i de guerra', 'La rosa del azarán' i 'Maruxa', el Teatre-Auditori ha acollit aquest diumenge un homenatge a aquest gènere que ha incorporat diferents peces d'obres variades. La soprano Maribel Ortega, la mezzosoprano Gemma Coma-Albert, el tenor Sergio Escobar i el baríton Carles Daza han encisat els espectadors santcugatencs amb les seves interpretacions.

Després de sis anys programant cada temporada una sarsuela, el director d'orquestra i del cor, Daniel Gil de Tejada, ha explicat per què en aquesta ocasió han volgut fer un homenatge a aquest gènere.


Daniel Gil de Tejada

Darrere l'homenatge hi ha motius econòmics. Sempre és més barat fer un concert que no un sarsuela completa amb tots els seus decorats.




El públic ha sortit encantat de la proposta i, fins i tot, hi ha qui ha fet una crida a ensenyar aquest gènere a les noves generacions.


Públic

És fantàstic, és una llàstima que el públic sigui només gent gran. / Preciós. / L'espectacle és molt àgil. / Les veus són molt bones i la selecció també.






El concert d''Homenatge a la Sarsuela' ja es va poder veure al Teatre la Faràndula de Sabadell el novembre de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.