El santcugatenc Ramon Madaula torna al Poliorama amb 'Petits crims conjugals'


  • Comparteix:

Madaula i Conejero

Madaula i Conejero

El santcugatenc Ramon Madaula i Laura Conejero tornen a pujar junts aquest dimecres a l'escenari amb l'obra 'Petits crims conjugals', al Teatre Poliorama de Barcelona. L'obra, d'Eric Schmitt i dirigida per Xicu Masó, és un 'thriller' que a través de la història d'un matrimoni fa una reflexió sobre la parella i l'amor.

Després de l'èxit d''El llibertí', que va fer parada durant tot un any al Poliorama, el tearte acollirà 'Petits crims conjugals' des d'aquest dimecres i fins el 24 de març. L'obra explica la història d'una parella on el marit pateix un accident que li causa amnèsia i ha de reconstruir la seva vida a través del que diu la seva dona. El santcugatenc Ramon Madaula, que interpreta el personatge masculí, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat Ràdio (91.5 FM) què busca l'obra.

Ramon Madaula

La parella trama una història per retrobar-se. Tot i que s'estimen, porten molts anys junts i han trobar una justificació per no matar la relació.



Madaula ha explicat que el preu de les entrades serà força baix, fet que farà l'obra accessible a molts públics i a ajuntaments per portar-la arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.