Fila Zero trepitja amb força l'escenari de casa seva amb la comèdia 'El coronel ocell'


  • Comparteix:

Una seixantena de persones han gaudit del muntatge

Una seixantena de persones han gaudit del muntatge

Fila Zero ha tornat a pujar dalt l'escenari de casa seva aquest divendres en una funció que ha posat sobre la taula les paradoxes de la guerra en forma de comèdia. Una seixantena de santcugatencs han pogut gaudir de l'estrena d''El coronel ocell' protagonitzada pels set actors de la companyia. L'obra, que ha arribat al Teatre la Unió en sessió triple, també avui. Reviu l'espectacle a Cugat tv

'El coronel ocell' va ser un dels espectacles més aplaudits del Festival d'Avinyó el 1999. L'obra, estrenada al Teatre Nacional de Catalunya un any més tard, va donar a conèixer un autor fins llavors desconegut a l'Estat espanyol, el búlgar Hristo Boitchev. Aquest divendres, però, el muntatge ha servit a la companyia Fila Zero per trepitjar l'escenari de casa seva en una sàtira política que ha agafat com a rerefons la guerra dels Balcans des d'una perspectiva còmica.

El director, Pere Royo, s'ha mostrat satisfet per poder actuar al Teatre la Unió.

Pere Royo

Pujar aquí és una gran satisfacció perquè és com estar a casa teva.


El muntatge situa l'acció en un petit centre psiquiàtric situat en un monestir abandonat en un racó dels Balcans, on sis pacients i una doctora sobreviuen aïllats del món. Tot canvia quan una nit avions de l'OTAN deixen caure, per error, ajuda humanitària i uniformes militars. A partir d'aquí, tot es belluga.

Un dels imprescindibles de la companyia i coprotagonista del muntatge, Llorenç Serrahima, s'ha enfrontat amb el paper del coronel a un dels reptes interpretatius més interessants. Ho ha explicat a Cugat.cat.

Llorenç Serrahima

Ha estat molt interessant crear aquest personatge que passa de ser desapercebut a tenir una gran autoritat.



Després de cinc mesos d'assaig, Fila Zero ha portat dalt l'escenari una comèdia que ha sabut captivar el públic santcugatenc. El muntatge torna al Teatre la Unió aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.