La Caputxeta Vermella arriba a les Planes en forma d'homenatge als avis i els titellaires


  • Comparteix:

L'espectacle de titelles 'L'Alè, en Hop, la Caputxeta... i el llop?', de la companyia Txo Titelles, ha portat al Casal de les Planes una nova versió del tradicional conte de 'La Caputxeta Vermella'. Les titelles de l'avi Alè i el seu fidel gos Hop han estat els encarregats d'apropar la història al gairebé centenar de persones congregades al centre cultural del districte. El muntatge, que s'emmarca en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, fa així una crida a la recuperació de la figura de l'avi com a narrador d'històries als seus néts.

Segons la membre de la companyia Txo Titelles, Ester Cabacés, les noves tecnologies han influït en la pèrdua del paper de contacontes per part dels avis.

Ester Cabacés

Les noves tecnologies han fet que es perdi la figura de l'avi com a contacontes dels seus néts.



Cabacés ha explicat també quines són les principals aportacions que els personatges de l'Alè i en Hop introdueixen a la coneguda història de 'La Caputxeta Vermella'.

Ester Cabacés

En Hop no soporta la idea que el llop es mengi la Caputxeta, per això hi intervé.



La representació ha acollit prop d'un centenar de persones al Casal de les Planes. L'obra s'emmarca en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.