'El coronel Ocell' arrenca els aplaudiments de prop de 300 persones en la seva estrena a la ciutat


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle al Teatre la Unió

Moment de l'espectacle al Teatre la Unió

La companyia Fila Zero aconsegueix convèncer el públic santcugatenc al llarg del cap de setmana d'estrena d''El coronel ocell' a la ciutat. Prop de 300 persones han omplert el Teatre la Unió entre divendres i diumenge per gaudir de la sàtira de la guerra dels Balcans que proposa el text de Hristo Boitchev. L'obra ha arribat a l'escenari local després de cinc mesos de treball de la companyia. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Una doctora i un grup de malalts d'un centre psiquiàtric centren la trama d''El coronel Ocell'. Els personatges, enclaustrats en un monestir dels Balcans, viuen amb relativa normalitat el seu retir fins que uns avions de l'OTAN llancen a la zona erròniament ajuda humanitària i uniformes militars. Aquest sobtat esdeveniment farà trontollar la vida dels pacients i la metgessa. El punt de vista que proposa Boitchev, basat en la comicitat del conflicte dels Balcans, ha estat precisament el tret definitori del muntatge que els santcugatencs han valorat amb la seva assistència als tres dies de representacions al Teatre la Unió.

El director de l'adaptació, Pere Royo, ha fet aquest balanç de la posada en escena d''El coronel Ocell' per primera vegada a Sant Cugat.

Pere Royo

La resposta del públic ha estat magnífica, hem arribat a les 300 persones en els tres dies de representacions.



Fila Zero ha volgut mantenir-se fidel al text original del dramaturg búlgar Hristo Boitchev, obra que va recollir un gran èxit al Festival d'Avinyó el 1999. Un any més tard, el muntatge va arribar a l'escenari del Teatre Nacional de Catalunya, portant per primera vegada al país una peça de l'escriptor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.