Cuidar l'espectador amb la programació, essència de l'èxit del Teatre-Auditori, segons Tugues


  • Comparteix:

Moment de la conferència

Moment de la conferència

Crear expectatives, complir-les i generar satisfacció en l'espectador són els objectius essencials del Teatre-Auditori per continuar mantenint el nivell d'ocupació actual, que enguany es preveu que arribi al 84%. El director de l'equipament cultural, Pep Tugues, ha assegurat en una xerrada que aquesta temporada passarà a la història gràcies a les 16 representacions de 'Mamma Mia!' i que el teatre ha de continuar marcant la diferència programant tot tipus de disciplines.

Tugues ha assegurat, en una conferència titulada 'El Teatre-Auditori Sant Cugat, un espai artístic de referència a Catalunya' i organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU), que l'equipament ha de mantenir la modernitat i la innovació com a elements essencials del seu èxit. També ha destacat que un dels aspectes que el fa ser referent artístic respecte altres teatres catalans amb infraestructures similars és la seva programació.

El director de l'equipament municipal ha subratllat que el Teatre-Auditori va més enllà de la seva programació artística, ja que també treballa amb el teatre escolar i organitza actes al vestíbul i esdeveniments per a empreses, entre d'altres. Tugues ha dit que l'equipament santcugatenc ofereix 'un plus' que altres espais no poden donar.

Les dades corroboren que el Teatre-Auditori és un equipament arrelat a la ciutat, ja que durant els anys 2009 i 2010 el 81% dels assistents van ser santcugatencs. Tugues ha confessat estar molt orgullós del tipus d'espectador de la ciutat, perquè respon molt bé a tots els espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.