La paraula d'Apel·les Mestres s'imposa a 'El silenci és or' amb protagonistes d'excepció


  • Comparteix:

'El silenci és or' ha tornat al Teatre-Auditori després de 14 anys

'El silenci és or' ha tornat al Teatre-Auditori després de 14 anys

Lluís Soler i Jordi Boixaderas, acompanyats per les notes del compositor Lluís Carmona, han reivindicat al Teatre-Auditori el poder de la paraula d'Apel·les Mestres en 'El silenci és or'. Plantejat pel santcugatenc Frederic Roda com un recital, l'obra ha aconseguit fer-se amb la complicitat del públic al llarg de poc més d'una hora aquest dimecres. L'espectacle, que va pujar el 1998 al Teatre-Auditori, ha estat la primera obra emmarcada dins el nou cicle de teatre de petit format de l'equipament municipal. Mira l'espectacle Cugat tv

Vuit monòlegs, música i la interpretació de dues de les grans figures del teatre català, Lluís Soler i Jordi Boixaderas. Amb aquests tres ingredients 'El silenci és or' s'ha fet amb el favor del públic santcugatenc, uns espectadors que s'han retrobat amb l'obra després de més de 14 anys, ja que el muntatge ja va visitar l'equipament municipal l'any 98 interpretat pels mateixos protagonistes.

Amb aquest muntatge, la direcció del Teatre-Auditori ha recuperat l'anomenat teatre de proximitat. En aquesta ocasió, el públic ha canviat les butaques de la platea per l'escenari.

Així ho ha explicat l'actor, Lluís Soler.

Lluís Soler

Molt més agradable perquè el públic quant més a prop millor perquè més veu el que estàs fent i més arribes tu a ell.


Les característiques de l'obra també han propiciat aquest apropament entre el públic i els protagonistes. Un muntatge que ha rescatat la veu d'Apel·les Mestres en un entramat de divertits monòlegs que ha posat de relleu allò més quotidià.

Soler ha destacat on rau la genialitat d'aquesta obra, fruit d'un dels creadors més polifacètics del segle XIX, Apel·les Mestres.

Lluís Soler

L'obra fa una descripció de la vida molt senzilla. Nosaltres explorem el dia a dia per donar-li vida.






'El silenci és or' ha aconseguit omplir gairebé les 240 butaques preparades pel primer espectacle del cicle teatre de proximitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.