Lax'n'Busto transmet la seva força als quasi 300 assistents al Casal de Mira-sol


Temes relacionats

Lax'n'Busto actua aquesta nit al Casal de Mira-sol (25/feb/11)

Els santcugatencs The Risas, teloners de Lax'n'Busto en un concert a la ciutat (24/gen/11)

Lax'n'Busto actuaran a Mira-sol amb els santcugatencs The Risas com a teloners (19/gen/11)


  • Comparteix:

Col·laboració del cantant de Lax'n'Busto amb The Risas

Col·laboració del cantant de Lax'n'Busto amb The Risas

Els Lax'n'Busto han omplert aquest divendres el Casal de Mira-Sol en un concert ple de força que ha congregat més de 300 assistents. La veterana banda de rock català ha destacat per la seva sintonia amb el públic recuperant temes dels seus primers treballs. Nit important també per als santcugatencs The Risas, grup que ha actuat com a teloner i ha comptat amb la col·laboració de Salva Racero, cantant de Lax'n'Busto, en una cançó. Mira el reportatge al programa 'Sona Ara!', al canal Música de Cugat tv

Després de 25 anys dalt dels escenaris, els Lax'n'Busto segueixen sent un dels grups de referència en el panorama del rock català. Així ho han demostrat davant les més de 300 persones que s'han congregat al Casal de Mira-sol per assistir a un concert inserit dins la seva gira de celebració del 25è aniversari.

La vetllada ha començat amb l'actuació de la jove banda santcugatenca de funky-pop The Risas, els escollits per telonejar la coneguda banda d'el Vendrell. Amb uns barrets de lluentons al cap, els components de The Risas feien la seva aparició dalt de l'escenari per oferir un concert on han combinat els temes propis amb versions de clàssics com 'Too Hot', de Kool and the Gang, i 'I want you back', dels Jackson Five.

Un dels moments culminants de l'actuació dels joves santcugatencs ha arribat quan Salva Racero, cantant de Lax'n'Busto, els ha acompanyat en un dels seus temes més coneguts, 'Tot són tonteries'. Ha quedat palesa així la bona sintonia que existeix entre els components de les dues formacions, que s'han conegut durant les diverses edicions de l'escola itinerant de pop-rock Campus Rock.

Després de l'actuació de The Risas, que ha tingut una molt bona acollida per part del públic, ha arribat el torn dels veterans Lax'n'Busto. Amb la força que caracteritza els seus temes, han començat la vetllada amb una de les seves cançons més emblemàtiques, 'Blues del diumenge'.

Les cançons s'han anat succeint al llarg de la nit davant un públic intergeneracional molt connectat amb la banda. Clàssics del grup com 'Més que la meva sang', 'La meva Terra és el mar' i 'Tinc fam de tu' han fet vibrar els assistents, que s'han mostrat entregats i entusiastes.

Amb el tema 'Maite Zaitut', la banda ha posat punt final a una vetllada on les vibracions entre els components de la banda i el públic han estat una constant, i on Lax'n'Busto han fet un repàs musical als seus 25 anys de trajectòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.