La cultura protagonitza la sisena edició de la 'Tertúlia amb amics'


Temes relacionats

Joan Anton Benach tanca el cicle de 'Tertúlia amb amics' parlant del teatre de Baltasar Porcel (22/jun/10)

Última xerrada del cicle de Tertúlia amb Amics ( 9/jun/09)

Arrenca la tercera Tertúlia amb Amics amb les 14 components de les Xandrines ( 9/mar/09)

El teatre i el cinema, protagonistes d'una nova 'Tertúlia amb Amics' ( 9/mai/08)


  • Comparteix:

A l'última edició d'aquesta iniciativa van participar altres santcugatencs com la cantant de la Porta dels Somnis

A l'última edició d'aquesta iniciativa van participar altres santcugatencs com la cantant de la Porta dels Somnis

L'Associació Amics de Pedra i Sang organitza a partir d'aquesta setmana una nova edició de l'activitat 'Tertúlia amb amics'. A partir d'aquest dimarts, l'entitat convida els santcugatencs a debatre amb personalitats del món social i cultural com l'alcaldessa, Mercè Conesa, el poeta Sam Abrams i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Es tracta de la sisena edició d'aquesta iniciativa, que aquest cop tindrà lloc al restaurant El Mesón.

La presidenta de l'associació, Dolors Vilarasau, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu de les trobades és recuperar l'esperit de les converses de cafè que 'el Facebook i el Twitter han relegat a un segon pla'.

Dolors Vilarasau

La conversa i l'amistat de les tertúlies de cafè gaudien d'un espai que actualment s'ha perdut.


Vilarasau també ha explicat que la decisió de dedicar aquesta edició de la tertúlia a la cultura es deu al fet que altres àmbits com la política i l'economia ja compten amb els seus propis espais de debat, dels quals la cultura sovint no disposa.

Dolors Vilarasau

Sant Cugat és un poble on hi ha una gran riquesa cultural.


El cicle de debats començarà aquest dimarts amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que amb motiu del Dia Internacional de la Dona parlarà de l'aportació femenina al món de la política. Els següents convidats seran el poeta Sam Abrams, el primer dimarts d'abril, el guionista de cinema i televisió Piti Español, el primer dimarts de maig, i el professor d'Història de la Ciència de la UAB Joan Rovira, l'últim dimarts de maig. El cicle el tancarà l'actual conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, el tercer dimarts de juny.

Tots els debats començaran a dos quarts de vuit de la tarda i tindran un preu d'assistència de sis euros per al públic general i quatre euros per als socis d'Amics de Pedra i Sang. Les entrades es poden comprar abans de cada acte, reservar-les anticipadament al mateix restaurant o a través del correu electrònic: pedraisang@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.