Beth ofereix un concert intimista al Teatre-Auditori per presentar el seu últim disc

Beth en un moment del concert al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 5/mar/11 per Marina Romero

Beth ha presentat el seu tercer disc titulat 'Segueix-me el fil' al Teatre-Auditori amb un concert intimista i ple de tendresa. La cantant ha combinat cançons com 'Terra Trencada' i 'Tots els botons' amb d'altres del seu segon treball en anglès. La cantant Bikimel ha interpretat algunes cançons amb Beth i la trapezista Sira Bové ha pujat dalt l'escenari per oferir un espectacle de teles que ha sorprès el públic. El concert s'ha emmarcat dins dels actes del Dia Internacional de la Dona. Mira l'espectacle Cugat tv

Beth ha obert el concert amb el tema 'La màquina de cosir' i l'ha tancat amb el 'single' del disc, la cançó 'Tots els botons'. La cantant ha interpretat cançons que parlen de la costura com a metàfora de l'amor i que ofereixen una textura intimista i personal de la cantant. Tot i així, Beth també ha cantat alguns temes del seu segon disc en anglès titulat 'My own way home' i s'ha atrevit també amb alguns clàssics sola dalt l'escenari amb la seva guitarra.

El disc, que barreja el folk i el pop, ha estat produït per Ricky Falkner. La cantant ha explicat a Cugat.cat per què aquest últim treball l'ha volgut fer íntegrament en català.

Beth

Ara era el moment de fer aquest disc en català. Fins ara no m'havia vingut mai de gust.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Sis de les cançons del disc les ha compost ella mateixa i la resta són obra de cantants com Marc Parrot i Jaume Pla de Mazoni, a qui l'artista els va demanar aquesta col·laboració.

Unes 350 persones han presenciat el concert. El públic ha quedat meravellat amb la veu de la cantant.

Públic

Ha estat un concert molt natural i amb una veu espectacular./ M'ha agradat molt, canta molt bé./ Les dues col·laboracions que ha tingut han estat molt emocionants.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Beth seguirà ara la seva gira per diferents escenaris catalans.