El Circ Raluy arriba a la ciutat amb un nou espectacle


Temes relacionats

Carlos Raluy: 'El públic de Sant Cugat és molt entregat' (14/ago/10)

Uns 10.000 espectadors visiten el Circ Raluy en 10 dies (22/feb/10)

El Circ Raluy allarga la seva estada una setmana (20/feb/07)

El Circ Raluy arriba aquesta setmana al Parc de la Pollancreda ( 6/feb/07)


  • Comparteix:

El Circ Raluy arriba a la ciutat

El Circ Raluy arriba a la ciutat

El Circ Raluy arriba a la ciutat aquest dijous i fins diumenge de la setmana vinent. Amb motiu del centenari del naixement fundador de la companyia, la companyia presentarà al seu nou espectacle, 'El Saltimbanqui', un número especial que vol ser un homenatge a l'època daurada del circ amb els seus decorats i carruatges tradicionals. La carpa s'instal·larà al parc de Can Vernet, al carrer de l'Abat Armengol prop de la Creu Roja.

El director del circ, Carles Raluy, ha animat els santcugatencs a assistir-hi per gaudir de la gran varietat d'artistes que hi presenten. Són declaracions a Cugat.cat.

Carles Raluy

És un espectacle de dues hores on hi ha de tot, i que ha estat un èxit arreu on hem anat.


Raluy també ha destacat l'alt contingut humorístic dels números, amb la presència de l'artista convidat Sandro, especialista en paròdies còmiques, i els habituals pallassos Carles i Lluïset. El director, fill del fundador original del circ, ha recordat que ja fa molts anys que els seus espectacles no inclouen animals, ja que a més de causar problemes legals a moltes de les ciutats que visiten, mai no va ser una de les seves especialitats. També ha dit que l'estat actual del circ és bo, 'sempre que es facin les coses bé'.

Les entrades per assistir-hi es poden aconseguir a les taquilles del circ i el seu preu va dels 10 als 25 euros per als adults i dels tres als 20 euros per als nens. Els dijous l'entrada és única a un preu de sis euros en motiu del dia de l'espectador.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.