El Museu obre les portes aquest cap de setmana amb motiu de les Jornades del Patrimoni


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat se suma aquest cap de setmana a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni amb una jornada de portes obertes, tant dissabte com diumenge. Un dels atractius d'aquesta jornada és la possibilitat de fer una visita nocturna guiada.

El Museu obre les seves portes per tal de posar a l'abast dels ciutadans el patrimoni de la ciutat i alhora permetre el coneixement de la història cultural del país. Així mateix ens ho explica el director del Museu, Lluis Campins.

Lluís Campins

Sant Cugat té un gran patrimoni cultural i per aquest motiu l'hem de donar a conèixer.



"Europa, un patrimoni comú", aquest és el lema de les jornades d'aquest any. Una títol prou indicatiu en el moment en què s'impulsa el futur dels pobles europeus. Per l'ocasió, el Museu ha organitzat una serie d'activitats durant tot el cap de setmana. Aquesta vegada però amb una novetat.

Lluís Campins

Una proposta molt atractiva és fer visites nocturnes els dissabtes


El Monestir i la Casa Aymat es podran visitar el matí i la tarde de dissabte. En canvi, diumenge estarà obert només pel matí. Pel que fa a la visita guiada nocturna al Monestir les places són limitades.

Més de 170 municipis catalans participen en aquestes jornades que organitza el Consell d'Europa i de la Unió europea des de fa ja dotze anys. Fins ara, la iniciativa ha tingut força exit. Dels onze països que van començar a participar en les jornades se n'ha passat a 48.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.