Marta Angelat explora l'indiscutible poder de la paraula a 'Londres (Paret Marina-T5)'


  • Comparteix:

Mar Ulldemolins en un moment del monòleg

Mar Ulldemolins en un moment del monòleg

L'actriu i directora valldoreixenca Marta Angelat ha presentat aquest diumenge a Sant Cugat l'última peça que ha dirigit, abans que aterri el proper dissabte a Barcelona. 'Londres (Paret Marina/T5)' uneix dos monòlegs independents ambientats a la capital britànica i que s'aboquen de forma completa al poder de la paraula. Els actors Pau Roca i Mar Ulldemolins són l'essència d'un muntatge absolutament auster. Reviu l'espectacle a Cugat tv

Els dos monòlegs, 'Paret Marina' i 'T5', s'han presentat en un muntatge conjunt sota el títol 'Londres', la ciutat que lliga els dos textos. Les dues peces també comparteixen l'autoria de Simon Stephens, a més de l'ombra d'una mort violenta i la capacitat d'elevar els petits detalls a elements cabdals que expliquen la vida.

De fet, els dos actors, els mediàtics Pau Roca i Mar Ulldemolins, es converteixen en l'única base del muntatge, profundament auster, que es redueix a la cruesa i a la franquesa que aporten les paraules. Sense escenografia, ni decorat, ni efectes de so; Angelat creu que el muntatge és teatre en estat pur.


Marta Angelat

No té més que el text i l'autor. No hi ha escenografia ni efectes de so. Es tornar a la base del teatre.


Precisament va ser l'actor Pau Roca, qui va posar a les mans de la directora valldoreixenca el text titulat 'T5', mentre que el propi autor britànic li va fer arribar l'altre pilar del muntatge, 'Paret Marina'.

El muntatge dirigit per Angelat va estrenar-se en un dels referents del teatre català, el festival gironí Temporada Alta. Arribarà el proper dissabte a la Sala Beckett de Barcelona, després de passar aquest diumenge per la Casa de Cultura de la nostra ciutat, on s'ha buscat un ambient senzill i sòrdit per a aquest espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.