El musical 'Geronimo Stilton' transforma el Teatre-Auditori en un món oníric ple de fantasia


  • Comparteix:

Un instant del musical al Teatre-Auditori

Un instant del musical al Teatre-Auditori

El musical 'Geronimo Stilton' ha transportat el Teatre-Auditori a un món de somnis i il·lusions que ha deixat fascinat el públic santcugatenc. El ratolí periodista més famós dels contes ha fet un recorregut pel regne de la fantasia en un espectacle molt complet. Petits i grans han titllat el muntatge d'espectacular. El musical ha exhaurit les entrades a les dues funcions que s'han representat aquest diumenge. Mira l'espectacle Cugat tv

El musical, basat en les aventures del personatge de contes infantils Geronimo Stilton, ha demostrat a Sant Cugat que aquest espectacle sobrepassa els límits d'un musical infantil més. Sota la direcció d'Àngel Llàcer i amb Manu Guix com a director musical, l'espectacle ofereix una posada en escena plena de colors, llums i imatges en tres dimensions que aconsegueixen transportar la ment dels espectadors a un món d'imaginació. Els actors, a més, aconsegueixen cantar i moure's amb un estil molt treballat.

L'actriu Lloll Bertran, que en el musical interpreta el paper de la bruixa Stria, ha explicat a Cugat.cat quins són els secrets de l'èxit que està tenint aquest musical.

Lloll Bertran

En aquest muntatge es barregen el talent, la professionalitat i moltes hores de treball amb exigència.



Els espectadors han participat en el muntatge i han pogut fins i tot sentir les olors dels diferents paisatges que han visitat els personatges. Petits i grans han sortit així d'encantats amb l'espectacle.

Públic

És molt divertit i canten i ballen molt bé. / Els nens i nosaltres hem gaudit molt. / El muntatge té una posada en escena atrevida que et permet entrar al món de la imaginació.







El musical estarà fins al 27 de març al Teatre Condal de Barcelona i després començarà una gira per tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.