El Teatre-Auditori es rendeix al ballet de Maurice Béjart


  • Comparteix:

La companyia en un instant de la peça 'Syncope'

La companyia en un instant de la peça 'Syncope'

La companyia 'Béjart Ballet Lausanne' ha presentat tres coreografies diferents al Teatre-Auditori, una d'elles en estrena mundial. Sota la direcció de Gil Roman, el cos de ballarins ha mostrat un ballet amb una tècnica treballada a la perfecció i una interpretació molt elaborada que ha despertat les millors reaccions dels espectadors. El públic ha ovacionat la primera peça creada pel desaparegut Maurice Béjart i que recrea l'encanteri de la Grècia antiga i moderna. Mira l'espectacle Cugat tv

'Dionysos' és la primera coreografia que s'ha pogut veure a l'espectacle i és la que ha aixecat més passions. Creada pel coreògraf Maurice Béjart, la peça ha traslladat els espectadors cap a un món grec ple de força, vitalitat i sensualitat. La peça 'Song of Herself', del coreògraf Julio Arozarena, s'ha estrenat a nivell mundial a Sant Cugat tot i que ha creat diferents reaccions entre el públic. 'Syncope', una coreografia del director artístic de la companyia, Gil Roman, ha tancat l'espectacle mostrant als espectadors què sent una persona quan cau en estat de síncope, tal com diu el títol.

El director artístic, Gil Roman, ha explicat que tots els espectacles que mostren són una combinació del treball del creador Maurice Béjart amb noves aportacions.

Gil Roman

La companyia està més viva que mai. Per mi és molt important combinar l'estil del Maurice Béjart amb noves peces per seguir evolucionant.



Els aplaudiments més llargs i forts se'ls ha endut la peça del desaparegut Béjart. El públic ha sortit impressionat amb un dels millors ballets que es pot veure avui en dia a nivell mundial.

Públic

A mi la coreografia de Maurice Béjart m'apassiona. / Genial. / M'ha agradat com ballen i el que transmet el muntatge. / Els ballarins m'han fascinat.





Després de les dues funcions a Sant Cugat d'aquest cap de setmana, la companyia seguirà ara una gira que la portarà a Alcobendas i Valladolid, i per diferents escenaris de França.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.